Raditi u CIVITTI

AVANTURA

Cenimo ljude koji nisu obični i ne žele da rade svakodnevne stvari. Otvoreni smo za nova iskustva i izazivanje statusa quo. Ovde nikada nije dosadno!

INTELEKTUALNI IZAZOV

Podstičemo učenje na poslu kroz razne intelektualno izazovne projekte u različitim privrednim granama, funkcijama i geografskim oblastima.

NEHIJERARHIJSKA ORGANIZACIJA

Cenimo visok stepen odgovornosti i važnost ideja svakog zaposlenog od prvog dana na poslu. Od svakoga se očekuje da doprinese celokupnom uspehu.

FLEKSIBILNOST

Želimo da izbalansiramo ispunjenje poslovnih obaveza sa životom zaposlenih van posla, tako što kreiramo mogućnosti da se posao kombinuje sa studiranjem, preduzetničkim aktivnostima, hobijima, sportom i porodičnim životom.

ZABAVA

U CIVITTI pružamo ugodnu atmosferu za rad, društvene događaje, sastajanje van projekata i putovanja u inostranstvo za celu kompaniju.

Ko bi trebalo da se pridruži našem timu?

Naš uspeh leži u talentovanom i strastvenom timu profesionalaca koji čine da CIVITTA bude sjajno mesto za rad.

Način na koji radimo:

  • Međunarodni timovi i projekti
  • Nehijerarhijsko radno okruženje
  • Uticajni i značajni projekti
  • Fokus na razvoj zaposlenih i mentorstvo
  • Kompetitivna zarada i paketi obuke

Studenti i diplomci

Uvek tragamo za mladim talentima sa naših lokalnih tržišta koji žele da se razviju profesionalno radeći na značajnim projektima na domaćim tržištima, kao i u inostranstvu. Ako ste student ili ste nedavno diplomirali, nudimo različite prakse i ulazne pozicije koje će najbolje odgovarati Vašim potrebama.

Aplicirajte odmah

Iskusni profesionalci

Zaista verujemo da svako može postati menadžment konsultant i primenjivati relevantno znanje kako bi pokretao promene u organizacijama i uticao na društvo. Ukoliko ste iskusni konsultant ili ekspert za određenu privrednu granu, vođen željom da kreira promene i inovacije, na raspolaganju su nam kapaciteti i sposobnosti kojima možemo da Vam pomognemo da rastete i razvijate se profesionalno.

Aplicirajte odmah

Konsultantski karijerni put u CIVITTI

Mi zaista verujemo da naš uspeh leži u talentovanom i strastvenom timu profesionalaca koji čine CIVITTU divnim mestom za rad. Podstičemo svoje ljudstvo da traži avanture u svemu što radi i pomažemo mu da postigne svoje profesionalne i lične ciljeve.

ASSOCIATE PARTNER

Vodi nekoliko timova i ima rastuću ulogu u mentorisanju drugih kolega i razvoju poslovanja

SENIOR ANALITIČAR / SENIOR KONSULTANT

Blisko sarađuje sa članovima tima klijenta i zadužen je za određeni deo projekta, kao što je sprovođenje operativne analize, istraživanje tržišta, finansijski model itd.

JUNIOR ANALITIČAR / JUNIOR KONSULTANT

Pruža podršku timu u vidu istraživanja tržišta, prikupljanja podataka, generisanja ideja i drugih zadataka na dnevnom nivou

PARTNER

Intelektualni vođa sa velikim stepenom ekspertize u određenoj privrednoj grani i/ili oblasti pružanja usluga i ima sopstveni portfolio klijenata

MENADŽER PROJEKTA / VOĐA TIMA

Ima punu odgovornost za izvršenje projekta i obezbeđuje da se projekat završi na vreme i u okviru očekivanja u pogledu visokog kvaliteta i budžeta

ANALITIČAR / KONSULTANT

Obavlja veće i sofisticiranije zadatke, uključujući analizu podataka i vizualizaciju, formulisanje i testiranje hipoteza itd.

POTRAGA ZA NOVIM PRILIKAMA U KARIJERI?

Aplicirajte odmah i izgradite svoju karijeru u CIVITTI, steknite međunarodno iskustvo i budite uticajni. Popunite formular za aplikaciju. Naš tim će ga pregledati i kontaktirati Vas. Ukoliko imate pitanja u vezi sa Vašom aplikacijom, pošaljite email na adventure.rs@civitta.com

POPUNITE FORMULAR ZA APLIKACIJU

*Obavezna polja

Nivo iskustva*
Preferirana lokacija*
Dokument ne sme biti veći od 2 MB
Dokument ne sme biti veći od 2 MB
Dokument ne sme biti veći od 2 MB

VAŠ FORMULAR
JE USPEŠNO POSLAT