Rad u CIVITTI

AVANTURA

Cenimo neobične ljude koji ne žele da rade stvari na uobičajene načine. Otvoreni smo za nova iskustva i svakodnevno izazivanje statusa quo. Ovde nikada nije dosadno!

RAST I RAZVOJ

Učenje na poslu podstičemo kroz razne intelektualno izazovne projekte u različitim privrednim granama, funkcijama i geografskim oblastima.  

NEHIJERARHIJSKA ORGANIZACIJA

Od prvog dana na poslu cenimo visok stepen odgovornosti i važnost inovativnih ideja. Od svakog zaposlenog očekujemo da doprinese celokupnom uspehu projekta.

FLEKSIBILNOST

Kreiranjem mogućnosti da se posao kombinuje sa studiranjem, preduzetničkim aktivnostima, hobijima, sportom i porodičnim životom, težimo da izbalansiramo poslovne obaveze sa privatnim životom naših zaposlenih.

ZABAVA

U CIVITTI pružamo ugodnu atmosferu za rad, društvene događaje i obezbeđujemo putovanja u inostranstvo za sve naše zaposlene.

Pridružite se našem timu

Naš uspeh je zasnovan na privrženom i talentovanom timu profesionalaca koji čine da CIVITTA bude sjajno mesto za rad.

Naš stil rada:

  • Internacionalni timovi i projekti
  • Nehijerarhijsko radno okruženje
  • Uticajni i značajni projekti
  • Mentorstvo i fokus na razvoj zaposlenih
  • Konkurentna zarada i paketi obuke

Studenti i mladi profesionalci

Tragamo za mladim talentima iz naših zemalja koji žele da razviju svoje karijere radeći na značajnim projektima u inostranstvu i na lokalnim tržištima. Ako ste student ili imate do 2 godine radnog iskustva, nudimo praksu i pozicije koje će odgovarati Vašim potrebama.

Aplicirajte odmah

Eksperti i iskusni profesionalci

Verujemo da svako može postati konsultant i primenjivati relevantno znanje, kako bi pokretao ključne promene u organizacijama i tako uticao na društvo. Ukoliko ste iskusni konsultant ili ekspert za određenu privrednu granu, pružamo Vam mogućnosti za dalji profesionalni razvoj.

Aplicirajte odmah

Priče o zaposlenima

Konsultantska karijera u CIVITTI

Verujemo da naš uspeh leži u talentovanom i požrtvovanom timu profesionalaca koji čine CIVITTU sjajnim mestom za rad. Svoje zaposlene podstičemo da pronađu avanturu u svemu što rade i pomažemo im da ostvare svoje profesionalne i lične ciljeve.

MLAĐI PARTNER

Vodi nekoliko timova, ima rastuću ulogu u mentorisanju drugih kolega i razvoju poslovanja kancelarije

SENIOR ANALITIČAR / SENIOR KONSULTANT

Blisko sarađuje sa članovima tima klijenata i zadužen je za delove projekta kao što su: sprovođenje operativne analize, istraživanje tržišta, finansijski modeli i druge aktivnosti

JUNIOR ANALITIČAR / JUNIOR KONSULTANT

Pruža podršku svom timu istraživanjem tržišta, prikupljanjem podataka, generisanjem ideja i ispunjavanjem drugih svakodnevnih zadataka

PARTNER

Intelektualni vođa koji ima sopstveni portfolio klijenata i visok stepen stručnosti u određenoj industriji

MENADŽER PROJEKTA / VOĐA TIMA

Ima punu odgovornost za uspešno izvršenje projekta i obezbeđuje da se on završi na vreme, u okvirima očekivanja i zadatog budžeta

ANALITIČAR / KONSULTANT

Obavlja obimnije i sofisticiranije zadatke, uključujući analizu podataka i njhovu vizualizaciju, formulisanje i testiranje hipoteza i slično

TRAŽITE LI NOVI IZAZOV U VAŠOJ KARIJERI?

Aplicirajte odmah, izgradite svoju karijeru u CIVITTI, steknite međunarodno radno iskustvo radeći na značajnim projektima. Popunite formular i naš tim će  pregledati Vašu prijavu i kontaktirati Vas. Ukoliko imate pitanja u vezi sa prijavom, pošaljite email na [email protected]

POPUNITE FORMULAR ZA APLIKACIJU

*Obavezna polja

Nivo iskustva*
Poželjna lokacija*
Dokument ne sme biti veći od 2 MB

VAŠ FORMULAR
JE USPEŠNO POSLAT