CIVITTA - Story of our company

PRIČA O CIVITTI

CIVITTA izaziva tradicionalne norme menadžment konsaltinga, pružajući kvalitetne savetodavne usluge kojima stvara vrednost u odnosu na cenu. Pomažemo klijentima koji mogu biti privatne kompanije ili klijenti iz javnog sektora, kao i neprofitne organizacije da izazovu svoje grane tako što će postati inovativniji, efikasniji i dinamičniji.

KOMBINUJEMO TRADICIONALNI KONSALTING MODEL

MENADŽMENT KONSALTING ZASNOVAN NA ČINJENICAMA

Koristimo metodologije i pristupe tradicionalnih konsalting alata, sa fokusom na analitičku rigoroznost i rešavanje problema zasnovano na činjenicama. Naše prethodno iskustvo u konsaltingu na preko 10 000 projekata i široka mreža nam omogućavaju da primenimo najbolje granske i funkcionalne prakse.

ISKUSAN TIM

Naš menadžment tim predstavlja kombinaciju bivših Big 3 i Big 4 konsultanata, istraživača tržišta iz vodećih agencija, instituta za javne politike i preduzetnika. Kako bismo dopunili našu partnersku grupu, zapošljavamo ljude koji žele da rastu i doprinesu svojim geografskim oblastima. Među nama su diplomci sa Harvarda, Stanforda, Vortona, Londonske poslovne škole, Bokonija, INSEAD-a i HEC i vodećih univerziteta u našim domaćim zemljama. Svako od nas je ekspert u različitim privrednim granama, funkcijama i oblastima politike.

PRAKTIČAN I UTICAJAN

Želimo da osiguramo da naš rad daje realne rezultate našim klijentima. Ne želimo da pišemo teoretske ekspozee ili izveštaje koji sakupljaju prašinu na policama. Naš primarni fokus je pružanje usluga klijentima koji razumeju da mogu da imaju koristi od pomoći spolja i koji su spremni da implementiraju rešenja i pokreću promene u svojim organizacijama. Sa naše strane, pomažemo klijentima predlaganjem pragmatičnih rešenja koja uzimaju u obzir specifičnosti klijenta, uključujući sposobnosti internog tima da implementira rešenja.

I

NAČIN RAZMIŠLJANJA IZAZIVAČA

HRABAR I INOVATIVAN

Naša nezavisnost nam omogućuje da kažemo ono u šta zaista verujemo našim klijentima. Ne plašimo se da izazovemo status quo i podstičemo klijente da razmišljaju izvan okvira i izazovu svoje privredne grane ili institucije da učine pozitivne promene. To znači postavljanje teških pitanja, utvrđivanje nezgodnih činjenica i pružanje hrabrih novih ideja i inovativnih rešenja.

FLEKSIBILAN I EFIKASAN MODEL

Fokusirani smo na ono što našim klijentima stvarno treba – izvanredni timovi koji pružaju rezultate na projektima. Naša prednost je sledeći poslovni model: niski fiksni troškovi usled male interne birokratije, ograničeni troškovi marketinga i prodajnog materijala, visok stepen iskorišćenosti naših konsultanata na plaćenim projektima, alat za saradnju među konsultantima (TimeBase), fleksibilne i efikasne strukture timova prilagođene potrebama klijenata, izbacivanje komponenata koje ne dodaju vrednost iz obuhvata projekata i primena naknada za uspeh tamo gde je potrebno.

CIVITTA - The Challengeʳ Advisory

Pokrenuta kao alijansa konsultantskih firmi u Baltičkim zemljama sa sedištem u Estoniji, CIVITTA je sada vodeća kompanija za menadžment konsalting iz Centralno-istočne Evrope.

Naši konsultanti podržavaju kompanije koje posluju u više od 40 zemalja u Evropi, Aziji i Severnoj i Južnoj Americi, što za rezultat ima više od 10 000 završenih projekata.

CIVITTA izaziva tradicionalni menadžment konsalting, pružajući visoko kvalitetne, analitički rigorozne konsultantske usluge zasnovane na činjenicama svim svojim klijentima po razumnoj ceni. Savetujemo klijente iz privatnog i javnog sektora i pomažemo im da budu izazivači u svojim granama tako što će biti inovativniji, efikasniji i dinamičniji.

0

Nacionalnih predstavništava

0

Konsultanata

0

Kancelarija

0

Softver Developera