CIVITTA - Story of our company

PRIČA O CIVITTI

Pružajući visoko kvalitetne, analitički rigorozne konsultantske usluge svim svojim klijentima po pristupačnoj ceni, CIVITTA redefiniše standarde tradicionalne menadzment konsalting industrije. Savetujemo klijente iz privatnog i javnog sektora i pomažemo im da postanu lideri u svojim industrijama tako što će biti inovativniji, efikasniji i dinamičniji.

TRADICIONALNI KONSALTING MODEL

MENADŽMENT KONSALTING ZASNOVAN NA ČINJENICAMA

Fokus na analitičku rigoroznost i rešavanje problema zasnovano na činjenicama, kombinujemo sa metodologijama i pristupima tradicionalnih konsalting instrumenata. Naše iskustvo u konsaltingu nastalo je na preko 10 000 projekata i uključuje široku mrežu koja nam omogućava da primenimo najbolje industrijske i funkcionalne prakse.

ISKUSAN TIM

Naš menadžment tim predstavlja kombinaciju bivših članova Big 3 i Big 4 konsultanatskih firmi, vodećih agencija za istraživanje tržišta, preduzetnika i instituta za javne politike. Dopunjavamo našu partnersku grupu zapošljavajući ljude koji žele da rastu i doprinesu svojim lokalnim geografijama. Među nama su diplomci sa Harvarda, Stanforda, Vortona, Londonske poslovne škole, Bokonija, INSEAD-a, HEC-a i vodećih univerziteta na našim domaćim tržištima. Svako od nas je ekspert za različitie industrije, funkcije i oblasti politike.

PRAKTIČAN I UTICAJAN

Želimo da naš rad daje klijentima opipljive rezultate, ali ne želimo da pišemo teorijske ekspozee ili izveštaje koji sakupljaju prašinu na policama. Naš fokus zasniva se na pružanju usluga klijentima koji shvataju da mogu imati koristi od spoljašnje pomoći, koji su spremni da implementiraju rešenja i pokreću promene u svojim organizacijama. Pomažemo klijentima predlaganjem pragmatičnih rešenja, uzimajući u obzir specifičnosti klijenta i uključujući sposobnosti internog tima da implementira rešenja.

I

PREDUZETNIČKI NAČIN RAZMIŠLJANJA

ODVAŽAN I INOVATIVAN

Potpuna nezavisnost nam omogućava da uvek budemo iskreni sa našim klijentima. Ne plašimo se da dovedemo u pitanje određeni status quo, ohrabrimo klijente da razmišljaju izvan zadatih okvira i izazovu svoje industrije i institucije da učine pozitivne promene. To uključuje postavljanje teških pitanja, utvrđivanje kompleksnih činjenica i predlaganje odvažnih i inovativnih rešenja.

FLEKSIBILAN I EFIKASAN MODEL

Fokusirani smo na ono što našim klijentima stvarno treba - timovi koji pružaju prvoklasne rezultate na projektima.

Naša prednost dolazi iz sledećeg poslovnog modela: niski fiksni troškovi usled male interne birokratije, ograničeni troškovi marketinga i prodajnih materijala, visok stepen iskorišćenja naših konsultanata na plaćenim projektima, platforma za saradnju među konsultantima (TimeBase), fleksibilne i efikasne strukture timova prilagođene potrebama klijenata, izbacivanje neefikasnih komponenata iz projekata i primena dogovorenih naknada za uspeh.

CIVITTA - The Challengeʳ Advisory

Pokrenuta kao alijansa konsultantskih firmi u Baltičkim zemljama sa sedištem u Estoniji, CIVITTA je sada vodeća kompanija za menadžment konsalting iz Centralno-istočne Evrope.

Naši konsultanti podržavaju kompanije koje posluju u više od 40 zemalja u Evropi, Aziji i Severnoj i Južnoj Americi, što za rezultat ima više od 10 000 završenih projekata.

CIVITTA izaziva tradicionalni menadžment konsalting, pružajući visoko kvalitetne, analitički rigorozne konsultantske usluge zasnovane na činjenicama svim svojim klijentima po razumnoj ceni. Savetujemo klijente iz privatnog i javnog sektora i pomažemo im da budu izazivači u svojim industrijama tako što će biti inovativniji, efikasniji i dinamičniji.

0

Nacionalnih predstavništava

0

Konsultanata

0

Kancelarija

0

Softver developera

Gde se nalazimo?

CIVITTA je nakon osam godina od osnivanja postala vodeća konsultantska kompanija, koja širom Baltika i istočne Evrope zapošljava više od 380 konsultanata raspoređenih u 27 kancelarije kroz 18 zemalja.

Naše internacionalno sedište smešteno je u Tartu u Estoniji. Ostale kancelarije su raspoređene širom Estonije, Letonije, Litvanije, Finske, Poljske, Ukrajine, Rumunije, MoldavijeBelorusije, SrbijeSlovačke, BugarskeSeverne Makedonije, KosovaJermenijeDanske i Švedske sa predstavništvom u Ujedinjenom Kraljevstvu, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Turskoj.

Sprovodimo istraživanja i pružamo konsultantske usluge klijentima koji posluju izvan naših domaćih tržišta. Iz fleksibilnog pristupa i globalno orijentisanog načina razmišljanja proistekle su hiljade završenih projekata, sa klijentima u više od 40 zemalja u Evropi, Aziji i Africi.