Naš tim poseduje jake obrazovne akreditive, intelektualnu radoznalost i kapacitet liderstva koji se ogleda u  posvećenosti našim vrednostima. Rigorozni smo i analatični, dajemo savete zasnovane na činjenicama i pružamo visoku vrednost usluga po pristupačnoj ceni.

Pomažemo:

1. KORPORACIJAMA

Pružamo usluge kompanijama iz različitih industrijskih delatnosti uključujući telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, maloprodaju, veleprodaju, proizvodnju, robu široke potrošnje, transport, energetiku, HoReCa, medije, izdavaštvo, IT, građevinarstvo, šumarstvo, poljoprivredu, nekretnine, private equity i profesionalne usluge.

2. STARTAPIMA, MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA

Uslužujemo startape, mala i srednja preduzeća iz različitih industrija. Naš fokus je usmeren na inovativne kompanije, komercijalizaciju istraživanja i razvoj startap ekosistema.

3. VLADINIM I NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA

Sarađujemo sa vladinim instituacijama (ministarstvima i agencijama), regionalnim i lokalnim samoupravama, univerzitetima, bolnicama, kompanijama u državnom vlasništvu, javnim preduzećima koja se bave infrastrukturom i energetikom, donorskim i drugim međunarodnim organizacijama (EBRD, Svetska banka, Evropska komisija), kao i nevladinim organizacijama.

Usluge koje pružamo

STRATEGIJA

Radimo uporedno sa našim klijentima na strateškom planiranju, proširenju na nova tržišta, upravljanju izmenama i organizacionoj transformaciji, kako bismo kreirali značajne promene u njihovom poslovnom okruženju. Na osnovu iskustva stečenog u mnogim zemljama, nudimo najbolje usluge u kreiranju poslovne strategije.

INOVACIJA

Pomažemo startapima u rastu i širenju, univerzitetima u povezivanju istraživanja sa biznisom i komercijalizacijom, radimo na ubrzanju inovativnih procesa unutar korporacija, a vladinim organizacijama pomazemo da grade inovacijske zajednice i ekosisteme.

FINANSIRANJE

Pomažemo klijentima u identifikovanju mogućnosti za finansiranje, razvoju projekata i pratimo ih kroz proces implementacije. Pružamo savetodavne usluge prilikom finansiranja od strane fondova Evropske Unije, programskog finansiranja EU (Horizon 2020), privlačenju investitora, kao i dobijanju  pozajmica u privatnom sektoru.

ISTRAŽIVANJE

Prikupljamo i analiziramo spoljašnje i unutrašnje informacije, kako bismo našim klijentima dostavili vredne uvide za donošenje odluka. Sprovodimo istraživanje tržišta, tržišnih proizvoda, stavova, javnih politika i evaluaciju reformi javnih politika.

DIGITAL

Omogućujemo klijentima da budu konkurentniji koristeći Big Data i najnovije IT tehnologije. Naše usluge obuhvataju digitalnu strategiju, analizu i redizajn razvojnog puta kupca, UI/UX, web i mobilni development, analizu i segmentaciju klijenata, analize fluktuacije kupaca, druge IT i Big Data usluge.

IMPLEMENTACIJA

Uspostavljanjem i vođenjem kancelarije za upravljanje projektom (PMO), nudimo podršku klijentima u bilo kojoj fazi implementacije, pomažemo u razvoju i proširenju poslovanja, obezbeđujemo privremene kapacitete, popunjavamo nedostatke u kompetenciji pozajmljivanjem elokventnih konsultanata, i formiramo timove za eksterno pružanje usluga u centralnoistočnoj Evropi.

SUSTAINABILITY

We enable our clients to integrate sustainability and sustainable innovation in daily operations in a strategic and quantifiable manner, as well as assist them in locating and obtaining optimal funding opportunities for a transformation into a more agile, resilient, and eco-friendly entity.

U POTRAZI ZA KONSULTANTSKIM USLUGAMA?

Podnesite zahtev

Studije slučaja